Over ons

Stako heeft de ambitie om nog jarenlang een prominente positie binnen de snijwereld te vervullen.

Stako levert sinds eind jaren 80 wereldwijd hoogstaande, innovatieve CNC snijmachines voor alle snijprocessen. Wij zijn een waar familiebedrijf. De bijhorende passie en inzet worden door iedereen binnen de organisatie nageleefd en deze waardes vertalen zich door in onze klantrelaties.

Onze doelstelling is, om in nauwe samenwerking met onze klanten, voor elke snijbehoefte een toonaangevende kwalitatieve oplossing te bieden en vervolgens een zo efficiënt mogelijke machine te produceren. 

Door de jaren hebben wij een breed scala aan CNC-snijmachines ontwikkeld voor plaat- en pijpsnijden. Deze machines kunnen worden voorzien van de meest moderne technieken, zoals bijvoorbeeld het snijden van laskanten. 

Naast ons standaardassortiment aan snijmachines is Stako gespecialiseerd in “custom made” snijoplossingen. Onze Engineer afdeling wordt graag uitgedaagd met uw vraagstukken! 

 

Wenst u meer informatie hier over neem contact op

 

Service en Aftersales zijn voor Stako, naast innovatie en kwaliteit, topprioriteiten. Doordat de gehele productie in eigen beheer plaatsvindt, kan samen met de jarenlange ervaring een optimale service geboden worden. Het verzorgen van een efficiënte service met een zo kort mogelijke stilstand, biedt naar onze beleving de basis voor de gezamenlijke toekomst. 

 

Stako heeft de ambitie om nog jarenlang een prominente positie binnen de snijwereld te vervullen. Om dit te realiseren streven wij ernaar een transparante en betrouwbare partner te zijn voor onze afnemers. Wij willen u van harte uitnodigen om uw gedachte omtrent uw snijproces met ons te delen om zo gezamenlijk tot een innoverende ontwikkeling te komen. 

Klantgericht naar de perfecte oplossing

 

Stako profileert zich in de snijmarkt als bedrijf wat met de klant processen meedenkt in staat direct in te spelen op de specifieke behoefte in de wereldmarkt.

Visie en missie:

Stako wil CNC snijmachines produceren die een aanvulling zijn in de processen die de klant wenst.

Onze visie is om wereldwijd als partner, innovator en bouwers van (milieubewuste) snijmachines gezien te worden. Dit klinkt door in onze missie: onze klanten goede ondersteuning bieden bij het innoveren, in stand houden en optimaliseren van hun productieproces door oplossingen te bieden volgens de laatste technologische ontwikkelingen.  

De klant kan er op rekenen de ideale economische machinecombinatie te ontvangen om zijn productieproces te optimaliseren! 

Service en Aftersales zijn voor Stako, naast innovatie en kwaliteit, de topprioriteiten .