Schuin snijden wordt kinderspel

Vele bedrijven snijden eerst de producten met een loodrechte snede uit een plaatveld om ze vervolgens, erg arbeidsintensief, te gaan nabewerken via frezen of handmatig snijden.

R000681

Daar de productiekosten hiervoor erg hoog zijn, heeft Stako hierop ingespeeld en is zij op dit moment één van de weinige bedrijven met een perfect programeerbare oplossing, de zgn. schuinsnijkop of bevelkop. Deze rotatiesnijkop kan elke klus aan en bespaart u veel arbeidstijd!

Deze Stako bevelsnijkop is via AC digitaal servoregelaar perfect in staat nauwkeurige schuine snedes te maken met behulp van het plasma proces tot 65 mm dikte en met het autogeen proces tot 300 mm dikte.

De autogeen schuinsnijkop kan samengesteld worden uit een twee of zelfs drie snijbranders die volledig geprogrammeerd V, X en K naden kan snijden inclusief zijcompensatie.

Door middel van een softwaremodude wordt op een eenvoudige wijze de schuine hoek geprogrammeerd inclusief de hoeklussen. Ook voor het waterjetsnijden is deze schuinsnijkop toepasbaar. Hierin is Stako absoluut de specialist!

Vragen?

Bel gerust naar 024 - 648 82 50
Mail ons via het contactformulier

Bel mij terug

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

Agenda

Contact

Stako

Einsteinstraat 6
6604 BW Wijchen
Nederland
Tel: +31 (0)24-6488250
E-mail: info@stako.nl

 

Bel mij terug