Stako levert sinds eind jaren 80 wereldwijd hoogstaande, innovatieve CNC snijmachines voor alle snijprocessen (plasma, autogeen, waterstraal en laser). Wij zijn een waar familiebedrijf; de bijhorende passie en inzet worden door iedereen binnen de organisatie nageleefd en deze waardes vertalen zich door in onze klantrelaties.

Onze doelstellingen zijn, om in nauwe samenwerking met onze klanten, voor elke snijbehoefte een toonaangevende kwalitatieve oplossing te bieden en vervolgens een zo efficiënt mogelijke machine te produceren.

Door de jaren hebben wij een breed scala aan CNC-snijmachines ontwikkeld voor plaat- en pijpsneden. Deze machines kunnen worden voorzien van de meest moderne technieken, zoals bijvoorbeeld het snijden van laskanten.

Naast ons standaardassortiment aan snijmachines is Stako gespecialiseerd in “custom made” snijoplossingen. Onze Engineer afdeling wordt graag uitgedaagd met uw vraagstukken!

Service en Aftersales zijn voor Stako, naast innovatie en kwaliteit, hoogstaande prioriteiten.

Doordat de gehele productie in eigen beheer plaatsvindt, kan samen met de jarenlange ervaring een optimale service geboden worden. Het verzorgen van een efficiënte service met een zo kort mogelijke stilstand, biedt naar onze beleving de basis voor de gezamenlijke toekomst.

Stako heeft de ambitie om nog jarenlang een prominente positie binnen de snijwereld te vervullen.

Om dit te realiseren streven wij ernaar een transparante en betrouwbare partner te zijn voor onze afnemers. Wij willen u van harte uitnodigen om uw gedachte omtrent uw snijproces met ons te delen om zo gezamenlijk tot een innoverende ontwikkeling te komen.

Vragen?

Bel gerust naar 024 - 648 82 50
Mail ons via het contactformulier

Bel mij terug

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

Agenda

Contact

Stako

Einsteinstraat 6
6604 BW Wijchen
Nederland
Tel: +31 (0)24-6488250
E-mail: info@stako.nl

 

Bel mij terug