Het jaar 2015 is positief geëindigd. Kort voor het einde van het jaar heeft Stako drie interessante opdrachten verkregen, waarop wij erg trots zijn.

Het eerste project is een Magnum XL CNC snijmachine met snijbereik van 8.000x30.000mm. Deze machine, voorzien van 6 Autogeenbranders en 2 Markeerunits, zal door onze softwareafdeling zo geprogrammeerd worden dat het met het productiesysteem van de klant kan communiceren en opdrachten volautomatisch uitgevoerd worden.

Bijna gelijktijdig is de opdracht voor een andere Magnum gevallen, waarop 3D gesneden zal worden met de Stako Pantograaf kop, tevens is de CNC snijmachine voorzien van een snelwisselsysteem van Plasma en Autogeen. De plasmabron van ThermalDynamics heeft de klant overtuigd van de snijkwaliteit. Het inktjet markeersysteem maakt deze machine compleet.

Naast deze bovengenoemde klant specifieke CNC snijmachines voor het snijden van platen, is het derde project een H balk volautomatische Profielsnijmachine met aan-, en afvoerband.

Via deze weg willen wij onze klanten, leveranciers en partners bedanken voor het gestelde vertrouwen en de goede samenwerking. Ons team staat ook dit jaar weer voor u klaar en neemt graag uw uitdaging aan.

Blogjan2016

Vragen?

Bel gerust naar 024 - 648 82 50
Mail ons via het contactformulier

Bel mij terug

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Agenda

Contact

Stako

Einsteinstraat 6
6604 BW Wijchen
Nederland
Tel: +31 (0)24-6488250
Fax: +31 (0)24-6451205
E-mail: info@stako.nl

 

Bel mij terug