Nieuws

Het jaar 2015 is positief geëindigd. Kort voor het einde van het jaar heeft Stako drie interessante opdrachten verkregen, waarop wij erg trots zijn.

Vorige week was de trotse primeur voor de levering van de eerste Stako Initium snijmachine! De Initium is ontwikkeld voor de bedrijven die, het investeren in flexibiliteit, als hoofddoel hebben.

Onze relatie met Nederlandse achtergrond, is al jaren actief als staalleverancier in Polen. Om klant specifieke aanvragen te kunnen bedienen is er geïnvesteerd in een Stako Econum snijmachine. Het snijwerk zal zich met name concentreren op de constructiebouw waar in Polen nog steeds een marktgroei geconstateerd wordt.

Na jarenlang een Stako machine gebruikt te hebben, bleek uit onderling contact en servicebezoeken dat bepaalde componenten en snijtechnieken aan het verouderen waren. Dit resulteerde in het feit dat bij bepaalde contouren de snijkwaliteit achterbleef en door bestelmoeilijkheden van onderdelen de gewenste servicegraad niet altijd gegarandeerd kon worden.

In samenwerking met onze gemotiveerde handelspartner, is een internationaal bekende fabrikant van apparaten en tevens wereldleider in speciaal apparaten, overtuigd van onze mobiele pijpsnijmachine de ARB2500D.

Altijd leuk om machines te installeren in onze eigen regio, op 5 minuten afstand heeft Stako weer een mooie Spektrum geïnstalleerd. Ook voor onze klant was naast de machineovertuiging, de korte afstand en de daardoor lage reiskosten, een doorslaggevende factor.

Vragen?

Bel gerust naar 024 - 648 82 50
Mail ons via het contactformulier

Bel mij terug

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Agenda

Contact

Stako

Einsteinstraat 6
6604 BW Wijchen
Nederland
Tel: +31 (0)24-6488250
Fax: +31 (0)24-6451205
E-mail: info@stako.nl

 

Bel mij terug